Εταιρεία

Story

H εταιρεία PETROUTSOS είναι μια αμιγώς ελληνική και αξιόπιστη εταιρεία, με δυναμική δράση και ιστορία στοχώρο των κατασκευών αλουμινίου από το 1972 όπου τα αδέρφια Αρτέμιος και Γεώργιος Πετρούτσος αποφασίζουν και ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση με αντικείμενο κατασκευές σιδήρου, με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και μεράκι και όρεξη για δουλειά. Στη διάρκεια των χρόνων που ακολουθούν αποφασίζουν να ασχοληθούν συστηματικά με το αλουμίνιο και έτσι σιγά σιγά το μαγαζάκι μεταμορφώνεται και καθιερώνεται σαν μια από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις του κλάδου της και συμβάλει στην άνοδο του ποιοτικού επιπέδου κατασκευών αλουμινίου.

01255

ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας δημιούργησαν ένα εταιρικό προφίλ εμπιστοσύνης, με ισχυρό πελατολόγιο και κατασκευαστικά εργα που μιλούν από μόνα τους. Το πλούσιο έργο της τεκμηριώνει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στα κουφώματα αλουμινίου, υαλοπετάσματα, συστήματα σκίασης, επενδύσεις κτιρίων, συστήματα ασφαλείας.

Η μετεγκατάσταση της το 2011, σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.800m2 στο Βιοτεχνικό Πάρκο Άνω Λιοσίων, την καθιστούν πρωτοπόρο του κλάδου της.

Ως στρατηγικός συνεργάτης των μεγαλύτερων Τεχνικών και Κατασκευαστικών εταιρειών, της δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβει αξιόλογα έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό, Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αυστραλία με την τελευταία να αποτελεί στρατηγικό σημείο αναφοράς.

STATEMENT

Σήμερα η δεύτερη γενιά της οικογένειας Πετρούτσου, με σύγχρονη αντίληψη συνεχίζει και ενισχύει την ήδη υπάρχουσα εμπειρία των ιδρυτών και ενισχύει το όραμα για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, με τις γνώσεις και την μακροχρόνια εμπειρία του, αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία μας με σεβασμό στην αισθητική, τον σχεδιασμό και την ποιότητα, καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.

ΕΣΠΑ 2014-2020